Can the new MBP 13" i7 or i5 play sc2?

Discussion in 'MacBook Pro' started by smob, Feb 24, 2011.

  1. smob macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2011
    #1
    As the title asks.

    I'm looking for a definitive answer. I use this for mainly school but I like to watch replays between classes.

    I play on Low settings already. My current MBP 13" can with the 320.

    Thank you.
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    Considering the older models run it just fine, why wouldn't the newer ones?
     
  3. smob thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2011
    #3
    People seems to be making a big deal about the Intel HD 3000 over the 320m. That's why I ask.
     
  4. smob thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2011
    #4
    I'm really looking for someone who has experienced this.
     
  5. NewSc2 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Location:
    Orange County, CA
    #5
    My 4-year-old MBP (Core2Duo, 2.16ghz, 3gb ram) plays SC2 on low settings. The new ones should be fine.
     

Share This Page