Can you jailbreak and only install cydia?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by LixLev, Feb 25, 2009.

  1. LixLev macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #1
    I want to jailbreak my iphone, but only want Cydia and DON'T want Installer. Is there any way of doing this whilst keeping my baseband as 02.30.03?

    What should I use? Pwnage or QuickPwn (I'm using a mac)?
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    pwnage tool. pick expert mode. and then choose custom packages and deselect installer. poof
     
  3. LixLev thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #3
    And this will still keep my baseband as 02.30.03, as I just want to jailbreak, and don't want to unlock?
     
  4. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #4
    yes if you pick 'yes' when it asks if you are using an official carrier.
     
  5. LixLev thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
  6. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #6
    Your Welcome! :D
     
  7. LixLev thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #7
    Sorry to ask another question, but it didn't ask me if I was using an official carrier?

    There is a ticked option in General Settings to 'Activate iPhone'. Should that be ticked?
     
  8. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #8
    No don't check activate iphone. That will hacktivate it so you could unlock it.
     
  9. LixLev thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #9
    Okay, so will make a new ISPW without checking activate iPhone, so that will preserve my baseband?
     
  10. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #10
    Actually to be safe I would just check the activate phone option. Because that prevent the baseband update for sure. I've never used pwnage tool without checking the activate box, so I'm not sure. But you could probably pull up an answer for that easily on google :)
     
  11. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #11
    Checking the Activate box when you've no need for Hactivating will cause problems such as no signal, unable to call etc.

    And why do you need to preserve the baseband if you're not unlocking?
     
  12. LixLev thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #12
    I want to keep the same baseband as 2.2.1, not preserve the 2.2 baseband. I guess I wasn't very clear about that.
     
  13. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #13
    Ok, then what you should do is update to 2.2.1 in iTunes (that will update your baseband) and then run pwnage tool.
     

Share This Page