Can you port a number?

Discussion in 'iPhone' started by brinycbri, Jun 26, 2007.

  1. brinycbri macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2007
    #1
    Seems like all the activations are getting a new number, how do u port? Through itunes?
     
  2. earnjam macrumors 6502a

    earnjam

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    North Carolina
    #2
    watch the sync/activation video...he says what to do if you are bringing an old number with you.
     
  3. brinycbri thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2007
    #3
    OH lol...i can't watch it because i'm at work..can you tell me? sorry :(
     
  4. appleii2mac macrumors regular

    Joined:
    May 23, 2007
    #4
    I haven't watched the video, but normally you can port phone #'s after you've gotten the phone. So it would (or might) go like this:

    1. Get iPhone w/new number.
    2. Call up and have old number ported.
     
  5. earnjam macrumors 6502a

    earnjam

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Location:
    North Carolina
    #5
    thats too bad!

    in the video there is a step by step process of using iTunes to set up/activate the iphone.

    on one step you select if you are current att customer or transferring from a different carrier.

    Basically if you choose different carrier, then it asks you if you want to bring your old number over and you type in the old number. It looks pretty simple and the guy in the video says it will take anywhere from right away to a few hours.
     
  6. brinycbri thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2007
  7. TenaciousPZ macrumors regular

    Joined:
    Jan 17, 2007
    #7
    This is major for me also, i do not want to lose my number...i can't lose it.
     

Share This Page