Can you run VMWare Fusion on more than one Mac?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by medgirl2001, Dec 23, 2009.

  1. medgirl2001 macrumors regular

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    USA
    #1
    Does anyone know if you can run VMWare Fusion on more than one Mac with a regular license? (Not at the same time, if it makes any difference)
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
  3. medgirl2001 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    USA
    #3
    How about transferring the license to a new computer (and deleting from the old)? Will it give you a hard time if you want to do that?
     
  4. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #4
    There's no activation or phoning home. Its based on the user's honesty, so all you have to do us remove it from the "old" computer and install it onto the new one.
     
  5. medgirl2001 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Location:
    USA
    #5
    Thanks for the info. I really don't need to have it on two computers, but I do need to move it. I'm glad it's not a big ordeal to do that.
     

Share This Page