Cannot Connect to YouTube message in 3.0

Discussion in 'iPod touch' started by Pgohlke, Jun 17, 2009.

  1. Pgohlke macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Location:
    Centerville, Ohio
    #1
    Well the title explains it all, I just want the new install to be perfect.
     
  2. Winter Charm macrumors 6502a

    Winter Charm

    Joined:
    Jul 31, 2008
    #2
    i am having the same problem. i tried signing in, but it still didnt work... maybe youtube is updating their servers to handle this??
     
  3. Pgohlke thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Location:
    Centerville, Ohio
    #3
    That's exactly what I was thinking hopefully it resolves itself.
     
  4. bndoarn macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #4
    mine's been working fine ever since i got 3.0 (a week ago) and it's still working right now. i'm having no problems at all.
     
  5. winterdude010 macrumors regular

    winterdude010

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    New York
    #5
    Same here. No matter what i do it won't connect.
     
  6. doug in albq Suspended

    doug in albq

    Joined:
    Oct 12, 2007
    #6
    I have this problem too.

    Tried many fixes, none have worked.
     
  7. Pgohlke thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Location:
    Centerville, Ohio
    #7
    Ok I got it to work. I think it just has to reconnect, like when your music says it has to reload after an update.
     
  8. Grunters macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #8
    Yeah I'm the exact same it just won't work but I have not tried reconnecting it yet but still love the update I love apple :)



    Hopefully havey first MacBook at the end of the year hopefully September? Anyone know about any new MacBooks in that time?
     

Share This Page