Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!

brasskey

macrumors regular
Original poster
Jul 21, 2008
134
1
I just jailbroke my iPhone 4 yesterday. I had 4.3 and upgraded to 5.0.1 and jailbroke. I have jailbroke many times in the past and haven't come across these problems. Does this all have to do with the Cydia servers getting hammered? Below are some sequential screenshots of what happens once I open Cydia and then when I go to installable purchases. Also, even though I click "remember me" on my sign in to the manage my account page, I have to sign in every time.

photo1.png


photo2.png


photo4.png


photo5.png
 

Applejuiced

macrumors Westmere
Apr 16, 2008
40,672
6,533
At the iPhone hacks section.
Does this all have to do with the Cydia servers getting hammered?

Exactly.
Be patient and try again later.
I have a better time installing all my stuff late at night when I guess most people are off cydia. But for the next few weeks prepare yourself to get tons of errors and a very busy and hammered cydia server response.
 

brasskey

macrumors regular
Original poster
Jul 21, 2008
134
1
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

Applejuiced said:
Does this all have to do with the Cydia servers getting hammered?

Exactly.
Be patient and try again later.
I have a better time installing all my stuff late at night when I guess most people are off cydia. But for the next few weeks prepare yourself to get tons of errors and a very busy and hammered cydia server response.

Thanks. I'll try later.
 

brasskey

macrumors regular
Original poster
Jul 21, 2008
134
1
Okay, so I installed Corona since i initially jailbroke on redsn0w 0.9.10b1. I read that installing Corona or redsnow b3 would fix the problem. I can now get past the "install purchases" section without getting the "cannot locate package" error. But, when I go to install the package (MyWi in this case), it just freezes on this screen (with status bar a little less than halfway) and eventually reboots. Below is a screenshot of what happend when I try to install MyWi. Also, there are two other screenshots of what happen when I first open Cydia (POSIX error and index file error). Should I just restore the phone and re-jailbreak with b3? Or, does this still have to do with Cydia server issues?



5a8bf104.jpg


d92338f3.jpg


36120121.jpg
 

drenline

macrumors 6502a
Aug 8, 2010
749
9
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

Wait til it's late at night when there is low traffic, youre doing it now when everybody in the world is too so its giving you problems.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.