Cannot playyoutube

elec999

macrumors regular
Original poster
Jan 25, 2007
195
1
My iPad with 3.2.1 cam mot play YouTube. I keep on getting server not configured properly. Same thing happens when i try to streams video on iTunes.
 

Hermes Monster

macrumors 65816
May 4, 2010
1,145
309
UK
I don't get any errors like that, but mine constantly freezes after a few seconds of the video starting - it's really beginning to pi$$ me off now! The Internet (wireless) connectivity is a joke compared to my iPhone and laptop in terms of dropping the connection :(
 

wasabe34

macrumors newbie
Jun 15, 2010
17
1
My iPad with 3.2.1 cam mot play YouTube. I keep on getting server not configured properly. Same thing happens when i try to streams video on iTunes.
Do you have that problem with the YouTube app or web browser?

I just tried on both and have not problems.
 

Ciclismo

macrumors 6502a
Jun 15, 2010
822
53
Germany
I don't get any errors like that, but mine constantly freezes after a few seconds of the video starting - it's really beginning to pi$$ me off now! The Internet (wireless) connectivity is a joke compared to my iPhone and laptop in terms of dropping the connection :(
I don't think it's a wireless connectivity issue - I have the same problem with You Tube on my laptop and at university on one of their computers. Happens with almost all of the videos too, and I am growing suspicious that this is because the You Tube server is stopping the video stream to load advertisements before it continues with the video content.
 

Hermes Monster

macrumors 65816
May 4, 2010
1,145
309
UK
I don't think it's a wireless connectivity issue - I have the same problem with You Tube on my laptop and at university on one of their computers. Happens with almost all of the videos too, and I am growing suspicious that this is because the You Tube server is stopping the video stream to load advertisements before it continues with the video content.
Hmm quite possibly, I also have issues with safari - the progress bar will load just past www. In the URL and then just stop - I'm constantly having to reset the iPad to get the page to fully load :(

Perhaps I've got a dodgy iPad? :confused:
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.