Cannot run Baldurs Gate

Discussion in 'Mac and PC Games' started by TDHXXX, Jan 11, 2010.

  1. TDHXXX macrumors regular

    Joined:
    Jul 3, 2009
    #1
    I love this game and have decided to play through it again, I've ran it on two different PCs so I know that it works fine, now that I've got Windows 7 running on my iMac I decided to give it another play through, it worked fine until I installed the Tales of the Sword Coast expansion and tried to play it, resulting in this error;

    'This game can only be played in the United States and Canada'
    (or something along those lines)

    What is going on, I have never had this problem before and the game has worked perfectly fine on Windows 98, Windows ME and Windows XP.

    Does anyone know what is up?
     
  2. lucifiel macrumors 6502a

    lucifiel

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Location:
    In your basement
    #2
    maybe try re-jigging your windows language/regional settings?
     
  3. Buzz Bumble Guest

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Location:
    New Zealand
    #3
    Did Baldur's Gate ship on a dual-format CD?? You might be able to play it on the Mac OS side, although it might be too old and need a PowerPC based Mac.
     
  4. doh123 macrumors 65816

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #4
    probably a bug in the game...

    I play it, but not by running Windows, so no issues similar. You might try a better solution than just running Windows.
     
  5. Sermon macrumors regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    #5
    That is indeed the solution to the problem.
     

Share This Page