Cannot unlock iPhone 3GS. $10 to whoever figures this out!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by cable, Feb 21, 2012.

  1. cable macrumors newbie

    Joined:
    Feb 27, 2005
    #1
    I've been on my computer for 24 hours now. I am going nuts. I'll Paypal $10 to whoever helps me unlock my iPhone 3GS.

    Here's where I'm at.

    I have a 3GS 16gb.

    I'm certain it's the oldbootrom the serial starts with 5K9400.....
    The Modem is the dreaded 05.16.05
    I want to be able to put in my Simple Mobile simcard but so far I cannot "unlock" the phone.

    I've jailbroken it via RedSn0w and Cydia is installed on iOS 5.0.1
    Once I've Jailbroken the phone I tried using Ultrasn0w to no avail then I read somewhere that I needed to change the baseband to the iPad baseband but unfortunately I get an error on the phone itself when using RedSn0w to independently change to the iPad baseband.

    I am completely lost...I've downloaded Tinyumbrella but I'm not even sure I did that right...

    Is this even possible to unlock at this point?
     
  2. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #2
    Ok, I figured it out. It can't be done.

    (Go ahead and keep the $10.)
     
  3. cable thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 27, 2005
    #3
    Haha why?
     
  4. braddick macrumors 68040

    braddick

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Location:
    Encinitas, CA
    #4

    Because I don't need the $10. that badly.
     
  5. cable thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 27, 2005
    #5
    Then why respond? I'm just trying to figure this out and have no idea what to do.
     
  6. Carl G35c macrumors 6502

    Joined:
    Aug 14, 2008
    #6
    use a different PC, you need to inject the iPad BB
     
  7. ylerT macrumors regular

    ylerT

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Location:
    Las Vegas
    #7
    What exactly is the error you are receiving when you try to flash the iPad baseband? Make sure you are completely turning the phone off and then go through the DFU process like redsn0w explains.
     

Share This Page