Canon i9900 Printer Driver Problem

Discussion in 'Mac Accessories' started by kakkoiimac, Dec 24, 2008.

  1. kakkoiimac macrumors regular

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Location:
    Paradise
    #1
    Hi everyone-

    I am just having trouble finding the printer driver for my dad's i9900 printer. He just got a new macbook and I am trying to set everything up for him.

    The canon website was odd, under the download section I did not find any printer drivers. IF some one can help me out with a link or a copy of the drivers that would be great thanks.
     
  2. Cave Man macrumors 604

    Cave Man

    #2
    Go to http://www.usa.canon.com/ then click on the support tab. From the three pull-downs, choose Printers, I series and i9900 in order. Go to that support page, then click on the drivers tab. From their, choose OS X from the pull-down. The print driver will be the first one.
     
  3. kakkoiimac thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Location:
    Paradise
    #3
    thanks for the help, but I must be an idiot because I do not see a drop down for an operating system. I attached a picture to show what I am looking at. Please let me know if that is right.

    Even when I click on the "Click here to download file" nothing happens. So I dont know if I am in the wrong page, or what. Anyway thanks for the help
     

    Attached Files:

  4. Cave Man macrumors 604

    Cave Man

    #4
    That's peculiar. It shows up on mine. No idea how to get around that, but perhaps a search of that site?
     

    Attached Files:

  5. kakkoiimac thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Location:
    Paradise
    #5
    Thanks for confirming that. I switch to firefox and I found it just fine. I guess there must have been some setting in safari that kept that from showing up. Anyway, thanks a lot
     
  6. sickmacdoc macrumors 68020

    sickmacdoc

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Location:
    New Hampshire
    #6
    Just to further the mystery- I think it was a temporary site problem. I tried this with Firefox when I first saw your post last night and got the same results you did. Trying it again just now (still in Firefox) it lists the info correctly so apparently they had a server glitch- but all is well and that is well now so that is what counts! ;)
     
  7. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #7
    When I connect to mine, it auto-detects and finds the correct drivers as it built into the OS. Of that's assuming you installed the drivers [or changed the default configuration].
     

Share This Page