iPhone Can't add new Wifi Routers + no yahoo.com help?!?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by solo118, Feb 26, 2013.

  1. solo118 macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #1
    Hey All

    So I noticed 2 problems since I jailbroke my iPhone 5 (running 6.1.1)

    1) I can not add a new wifi router. I thought this was just a weird thing that did not work in my mother in laws house... but today at a reception area I was unable to do it!

    I can basically see the Wifi Router, click it but when you go to the "login" page it just has a white screen and then tells you it can not connect to the hotspot. Tried a couple of different routers today and even a starbucks... no dice.

    2) not a big deal, but I can not access www.yahoo.com from my iPhone! I get an odd looking website kind of like the old WAP days but can not click anything on the page. I can live without yahoo, but if someone knows of a fix I am all ears!

    If anyone can shed some light on these issues I would greatly, greatly appreciate it!!
     
  2. erichess22 macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2013
    #2
    I know this is pretty simple, but im assuming you've tried to respring/restart your phone?
     
  3. solo118 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #3
    Yes of course. It's been a problem since I did the jb
     
  4. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #4
    Have you tried resetting network settings? That will also reset all wif ppasswords, but might fix the problem.
     
  5. solo118 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #5
    Have not tried that. But if I do, then it will leave all of my networks useless,no?

    I can already connect to routers I already have set up.
     
  6. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #6
    Correct, you'll have to redo those you already setup
     
  7. solo118 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2011
    #7
    Thanks buddy. I reset the networks and was able to connect to the wifi at my office.

    I will head to starbucks or another spot later, where it requests a login (even if its a guest) Thats where I had my problem yesterday. Hopefully that remedies the problem.

    Any reason why yahoo.com not working? Its not a huge deal but a bit annoying
     
  8. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #8
    You might wanna try User Agent Faker

    It allows mobile safari to act as mac safari or ipad safari (or chrome, explorer, etc) it will give normal websites instead of the ugly mobile versions.
     

Share This Page