Can't authorise my computer with apple server

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by shibupgi, Jun 27, 2013.

  1. shibupgi macrumors newbie

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #1
    Please help, when I try to backup my iPhone 4S (iOS 6.1.3) my iTunes go to authorise computer. But After i gave my apple ID and password that hanged and not responding. How to solve this problem
     
  2. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #2
    did you try the absolute minimums yet? reboot your computer?
     
  3. shibupgi thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #3
    I did reboot and uninstall completely and reinstall my iTunes. I got the following result after run diagnostics

    Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (Build 7264)
    INTEL_ D945GCR_
    iTunes 11.0.4.4
    QuickTime not available
    FairPlay 2.4.14
    Apple Application Support 2.3.4
    iPod Updater Library 10.0d2
    CD Driver 2.2.3.0
    CD Driver DLL 2.1.3.1
    Apple Mobile Device 6.1.0.13
    Apple Mobile Device Driver 1.64.0.0
    Bonjour 3.0.0.10 (333.10)
    Gracenote SDK 1.9.6.502
    Gracenote MusicID 1.9.6.115
    Gracenote Submit 1.9.6.143
    Gracenote DSP 1.9.6.45

    iTunes Serial Number 001CB4C808A0A8D8

    Current user is not an administrator.
    The current local date and time is 2013-06-28 05:41:49.
    iTunes is not running in safe mode.
    WebKit accelerated compositing is enabled.
    HDCP is not supported.
    Core Media is not supported. (16005)

    Video Display Information

    Intel Corporation, Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)


    **** External Plug-ins Information ****

    No external plug-ins installed.

    iPodService 11.0.4.4 is currently running.
    iTunesHelper 11.0.4.4 is currently running.
    Apple Mobile Device service 3.3.0.0 is currently running.

    **** Network Connectivity Tests ****

    Network Adapter Information

    Adapter Name: {EA87B5FB-8DB6-4452-BB53-4F2F5C0E55B5}
    Description: TATA Indicom
    IP Address: 14.96.254.146
    Subnet Mask: 255.255.255.255
    Default Gateway: 0.0.0.0
    DHCP Enabled: No
    DHCP Server:
    Lease Obtained: Thu Jan 01 05:30:00 1970

    Lease Expires: Thu Jan 01 05:30:00 1970

    DNS Servers: 103.8.46.5
    121.242.190.210

    Adapter Name: {1135C8DC-3E51-41A2-BE96-215E90558739}
    Description: Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)
    IP Address: 0.0.0.0
    Subnet Mask: 0.0.0.0
    Default Gateway: 0.0.0.0
    DHCP Enabled: Yes
    DHCP Server:
    Lease Obtained: Thu Jan 01 05:30:00 1970

    Lease Expires: Thu Jan 01 05:30:00 1970

    DNS Servers:

    Active Connection: TATA Indicom
    Connected: Yes
    Online: Yes
    Using Modem: Yes
    Using LAN: No
    Using Proxy: No

    Firewall Information

    Windows Firewall is on.
    iTunes is NOT enabled in Windows Firewall.

    Connection attempt to Apple web site was unsuccessful.
    The network connection timed out.
    Basic connection to the store failed.
    The network connection timed out.
    Connection attempt to Gracenote server was successful.
    The network connection timed out.
    iTunes has never successfully accessed the iTunes Store.


    Please help
     
  4. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #4
    right click on the itunes icon, select run as administrator.
     
  5. shibupgi thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #5
    My problem solved by I formatted my c drive and fresh installed windows 7 and iTunes
     
  6. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #6
    did you try running as administrator first???? that seems a little extreme.
     
  7. shibupgi thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #7
    That is not working for me. Again not responding. So I did complete format because my c drive have no valuable software. I already copied my 20gb iTunes library, can I use old iTunes library for my newly installed iTunes
     

Share This Page