Can't connect company Office 365 with Safari

Discussion in 'macOS' started by johannnn, Aug 5, 2019.

  1. johannnn macrumors 65816

    johannnn

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Location:
    Sweden
    #1
    Our company has recently moved to Office 365. When I try to login from home I come to the correct login page:
    [​IMG]
    When I try to login from within the company I get this page:
    [​IMG]
    - It's impossible to login from this gray site. It never accepts my password.
    - This is regular Office 365 (i.e. https://outlook.office365.com/owa/), but it uses our company login.
    - Both machines has Mojave 10.14.6 and no Safari extension. And exactly the same Safari preferences (I've even tried on a guest user)
    - The login works perfect with Chrome and Firefox (it shows the correct login page, not the gray site).

    Does anyone know how I could troubleshoot this? I'm basically the only Mac user so I can't check with other folks.
     
  2. Fishrrman macrumors P6

    Fishrrman

    Joined:
    Feb 20, 2009
    #2
    If the login works with Firefox,
    but
    DOES NOT work with Safari,
    then
    Use Firefox to login.

    Fishrrman's credo:
    "Use what works, and ignore what doesn't..."
     
  3. NaimNut, Aug 5, 2019
    Last edited: Aug 5, 2019

    NaimNut macrumors member

    NaimNut

    Joined:
    Oct 28, 2017
    Location:
    Toronto
    #3
    I use MS Edge (Canary) for my Office 365/Onedrive

    Awesome

    screen jpg.jpg
     
  4. johannnn thread starter macrumors 65816

    johannnn

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Location:
    Sweden
    #4
    It’s just a Chrome skin right? Then it sounds like the same thing as e.g. Brave.
     
  5. chscag macrumors 68040

    chscag

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Fort Worth, Texas
    #5
    Safari stores login information in your keychain. Check there first and also in Safari preferences.
     
  6. johannnn thread starter macrumors 65816

    johannnn

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Location:
    Sweden
    #6
    I get the same gray page in incognito mode and in a guest user.
     
  7. NaimNut macrumors member

    NaimNut

    Joined:
    Oct 28, 2017
    Location:
    Toronto
    #7

Share This Page

6 August 5, 2019