Can't connect to TC disk with wireless+password??

Discussion in 'Mac Accessories' started by chylld, Aug 11, 2009.

  1. chylld macrumors newbie

    Joined:
    Nov 18, 2008
    #1
    I have a very weird problem with my TC.

    My TC is configured to allow both guest disk access and user account disk access.

    Machine 1, runnings Windows XP Media Center, is connected to the TC via ethernet cable, and can access the disk either as guest or as the user.

    Machine 2, runnings Windows 7, is connected to the TC via wireless, and can ONLY access the disk as guest! It won't connect as the user, and gives me an error saying that the username/password was wrong.

    Why does this work with a wired connection and not wireless??
     
  2. nigameash macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    Space: The Final Frontier
    #2
    yepp its started happening to me too, i had vista running and all was fine but as soon as i deleted vista n switched back to xp, i am having troubles. even the apple forums dont have this issue resolved yet
     
  3. chylld thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 18, 2008
    #3
    So you're having the same problem, but under Windows XP? Just as I was suspecting that it was a Vista/7 problem only :(

    I'm running TC firmware 7.4.2, which firmware are you running?
     
  4. chylld thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 18, 2008
    #4
    have just confirmed that the problem exists even with a wired connection from the win7 machine to the TC; so it is not a wireless problem.
     

Share This Page