Cant get MMS working with iPhone 4 + ultrasn0w unlock

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by rogerh, Aug 4, 2010.

  1. rogerh macrumors member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    #1
    Everything seems to be ok but I can't get MMS to work on AT&T.

    Anyone else have issues like this?
     
  2. amnichols10 macrumors regular

    Joined:
    May 19, 2008
    #2
    Same thing happen to me. From what I hear you can either remove the ultraslow all together or turn off 3G.
     
  3. SParker1tx macrumors newbie

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Location:
    Texas
    #3
    Has anyone figured out a solution to this? I can't send Group Text Messages or MMS's after unlocking with ultrasn0w and iphone 4 on 4.0.1
     
  4. billinaz macrumors 6502

    billinaz

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Location:
    Goodyear AZ.... for now.
    #4
    I lost MMS after ultrasn0w as well...................
     
  5. Bandolier macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 2, 2010
    #5
    Try opening Cydia, then changes, then update anything that needs updating (more specifically Base Structure)
     
  6. Alexwithad macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2009
    Location:
    Pittsburgh
    #6
    I also have this problem, I was told to go to changes and update all and still no mms/group messages. I also saw online that you could add a source and download iPhoneDelivery and it would fix the problem (source: http://www.redmondpie.com/fix-facet...e-4-after-jailbreaking-using-jailbreakme-2.0/) and that didn't work. Another suggestion was to erase and do it over but I cannot do that because I need to keep the text messages on my phone.
     

Share This Page