Cant get windows 7 to install on my i7

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by X1Lightning, Mar 19, 2010.

  1. X1Lightning macrumors 6502

    X1Lightning

    Joined:
    Feb 19, 2007
    #1
    I cant get windows 7 to install on my new i7, i got the new partition setup, and started the install, it when thru and copied all the files over, and then it did the restart, and just as the windows 7 logo comes up and starts to glow, the machine locks up, and then the screen goes black and never comes back, i have to hold the power button in to restart it, and it will just do the same thing over and over, till i go back to osx


    anyone have an idea of what is going on? and what i can do about it?
     
  2. thankins macrumors 6502

    Joined:
    Oct 25, 2007
    #2
    Had the same issue on mine. This should fix it for you

    http://support.apple.com/kb/TS3173

    Of course it involves deleting your partition and reinstalling it.
     
  3. FredGnue macrumors newbie

    Joined:
    Apr 6, 2010
    #3
    I have the same problem. Hope this fixes it.

    I have exactly the same problem and I hope that this fixes it. I just completed my second install. The "blank screen" occures on the second reboot immediately where the Windows splash screen is taken down and the "Create User" screen goes up. Using this solution will be my 3rd install. I'll post the results later today.
     
  4. FredGnue macrumors newbie

    Joined:
    Apr 6, 2010
    #4
    It Worked!

    No suprise - but yes, this works like a champ! Many MANY Thanks!!!
     
  5. Mike Macintosh macrumors regular

    Mike Macintosh

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Washington State
    #5
    This, its a driver issue and this will fix it.
     

Share This Page