can't jailbreak 1.1.2

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by taytay, Jan 4, 2008.

  1. taytay macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
  2. McGiord, Jan 4, 2008
    Last edited: Jan 30, 2011

    McGiord macrumors 601

    McGiord

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Location:
    Dark Castle
  3. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #3
    uh yea... anyone have an answer that doesnt include buying a mac?
     
  4. greenday123 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Location:
    NJ
  5. albinoAZN macrumors regular

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #5
    before upgrading to 1.1.2 did you install OkToPrep?
     
  6. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #6
    yea i installed oktoprep
    and those step-by-step guides arent working for some reason.
    I follow them word by word but i always end with the same result.
    Im not sure what benefits there are with using 1.1.2 but im thinking ill just restore my itouch and jailbreak it in the 1.1.1 firmware. Is there any reason I have to use 1.1.2?
     
  7. albinoAZN macrumors regular

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #7
    not really.
     
  8. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #8
    what was the point of the update?
     
  9. TuffLuffJimmy macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #9
    It fixes the calendar "bug" and it fixes a couple of little things like dialogue boxes that keep calling the iPod Touch an iPhone.
     
  10. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #10
    well i guess its settled then
    until someone tells me what my problem was, ill just use 1.1.1
     
  11. Bowlerguy10 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Location:
    At my computer
    #11
    Try using a different USB port. It's pretty important to be running 1.1.2 as it fixes quite a few glitches and bugs. It's mainly stability that it worked on which is currently what the iPod touch is having issues with.
     
  12. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #12
    its not the usb port...
    i tried that and itunes detects the ipod for both ports
     
  13. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #13
    have you tried this on a different pc? I know it sounds like a silly question but you gotta ask to make sure its not a jailbreak not gone correctly
     
  14. uburoibob macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Location: Rochester, NY
    #14
    I experienced the same thing on my Mac. I redownloaded the Jailbreak and it worked fine. Somewhere between when they first posted the files and two weeks ago (when I finally upgraded the touch) the files changed. Download the latest one which, (unhelpfully enough) has the same version number.
     
  15. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #15
    i have not tried it on another pc i guess i will next chance i get

    I re-downloaded jailbreak and I got the same result :(
     
  16. t0mster macrumors newbie

    Joined:
    Jan 1, 2008
    #16
    Might be a silly question, but did you make sure itunes was closed?
     
  17. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #17
    yes itunes was closed. i also tried closing all other ipod/itunes/apple processes through the task manager.
     
  18. Oh My Chester macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2007
    #18
    did you delete all teh processes dealing with Ipod or apple or itunes? i DONT know if this will help since i did mine on mac but it would be worht a try, perhaps the processes were not letting you access it as you would have liked to:rolleyes:
     
  19. archangel847 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #19

    yah just stick with 1.1.1. Until a more firm download comes out for jailbreaking on 1.1.2, 1.1.1 is just fine.
     
  20. t0mster macrumors newbie

    Joined:
    Jan 1, 2008
    #20
    I read here that windows XP firewall, or another firewall, might be causing the problem. Try disabling them and giving it a go.
     
  21. videotuning macrumors newbie

    Joined:
    Jan 5, 2008
    #21
    Win XP

    I heard that the firewall of Windows XP is causing this problem
     
  22. nickster9224 macrumors 6502a

    nickster9224

    Joined:
    Nov 6, 2006
    Location:
    35 Miles From Chicago, Illinois
    #22
    you need to go to 1.1.1 tweaks then install oktoprep. then you need to upgrade to 1.1.2, thenn download 1-1-2 installer if on mac click osx or jailbreak.jar click ssh. windows run windows.bat
     
  23. taytay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2008
    #23
    ok! :D my windows firewall was the problem. all i had to do was turn it off before i started windows.bat and it worked the first time. one more question tho...
    what is the purpose of the ssh app it put on my ipod?
     
  24. McGiord, Jan 7, 2008
    Last edited: Jan 30, 2011

    McGiord macrumors 601

    McGiord

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Location:
    Dark Castle
    #24
    With that app you can connect via wifi to your jailbroken ipod touch so you can install apps, ROMs for the emulators NES, GBA, PSX...etc...

    Additionally you have to use an app from your PC to connect to your iPod, and of course have the ssh enable in it.
    ________
    Honda Research America specifications
     
  25. pumpkinuts macrumors newbie

    Joined:
    Jan 8, 2008
    #25
    to pplz =D

    sup niggaz!!!
    TayTay r u sinclair??/ LMFAO if u r then i know who u are...
    anyways....version 1.1.2 is very important cuz once u got all sources some require 1.1.2 to use and it fixes ******** of bugs....!!

    how to hack 1.1.2 just email me at xeptr2000@msn.com
     

Share This Page