Can't login New iMac 2013

Discussion in 'iMac' started by mrbombay, Mar 18, 2013.

  1. mrbombay macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2013
    #1
    Hello,

    I am very happy with my new imac 2013

    i have this problem
    i needed to update the software and restart the system

    but i cant login anlymore! When i choose my account and enter password i want to login bit goed directly back to login screen, so i cant login anymore.

    I only can login in safe mode right now after restart an hit cmd + S (to go in safe mode)

    Can anybody help me with this issue please?

    Thanks!
     
  2. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #2
    Maybe your keyboard is set to a different layout.
     
  3. mrbombay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2013
    #3
    no, when i want to login as guest i does not work also...
     
  4. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #4
    You say you can login when you startup in safe mode, if so you could try to reapply the latest update (10.8.3).
     
  5. mrbombay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2013
    #5
    Yes but i cant login on the Appstore?
     
  6. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #6
    You can download 10.8.3 from Apple's site, best way is to get the combo update, it's about 200 MB more but is better in your case, look in the downloads section.

    Link:

    OS X Mountain Lion Update v10.8.3 (Combo)
     
  7. mrbombay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2013
    #7
    ok,

    I will download the file (794mb)
     
  8. mrbombay thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 18, 2013
    #8
    thank you very mutch!

    It worked!

    What was the problem then?
     
  9. justperry macrumors 604

    justperry

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Location:
    In the core of a black hole.
    #9
    Hard to tell, must have been some corrupted file, or not 100% updated.

    Glad it is solved
     

Share This Page