can't login to 1 site from my new iMac

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by jimgeo68, Jan 13, 2010.

  1. jimgeo68 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 13, 2010
    #1
    Hello,

    I'm new to iMacs and I'm having a problem that I just can't figure out.
    I've worked a little on macs ; as my wife has a mac laptop.

    http://sax-templates.softvoyage.com/softvoyage.php

    The link above is the problem. I had accessed this site a few days after getting my new iMac. It worked fine, i could login no problem.

    Then a few days later, all i could do was access the login page and then nothing would happen. I was not able to login.

    I tried the page from my other computers, XP, Vista and Mac laptop - they all had no problem to access page and login. It even worked from my iPhone.

    I read about another user have similar problem. One suggestion was to create a new user account. I did just that ; I created an account in my wife's name on my iMac. Guess what ; it works ; i can access page and login.

    However when i login as myself ; back to the same problem.

    I'm running the latest Mac os X 10.6, tired Firefox, safari, Chrome - all produce same result.

    Tried clear, cache, DNS, reset IP.

    I'm simply confused. My new iMac has barely anything new installed ; just picassa and standard apps that came with the computer.

    Can anyone please help me.

    Thank you

    Jimmy
     
  2. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #2
    In Safari, go to Safari -> Preferences -> Security -> Show Cookies -> type "softvoyage" -> Remove All.
     
  3. jimgeo68 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 13, 2010
    #3
    Thank you for the reply.

    I tried cookies in Safari and Chrome.

    Problem is still there. Just can't log in.

    Very weird.

    Jim
     

Share This Page