Can't Mark Forums Read

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by fhall1, Oct 23, 2013.

  1. fhall1 macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #1
    Using the Forum Tools dropdown, I can no longer "Mark Forum As Read" but the other choices seem to work in the dropdown....was this inadvertantly not re-enabled? I use this feature a LOT and would love to see it working again.
     
  2. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #2
    It's working for me. Have you tried logging out of MacRumors and then back in? If that doesn't work try resetting your browser and/or clearing its cache.
     
  3. firedept, Oct 23, 2013
    Last edited: Oct 23, 2013

    firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #3
    Have had the same thing happen to me twice now. Top of page MARK AS READ not working. Used the MARK AS READ at the bottom of the page and it worked fine.

    This was only for a few minutes and then the top page one would work normal again. Only happened twice over last couple of days and only for short period of time.

    SandboxGeneral, just read this post and now it make total sense.
     
  4. fhall1 thread starter macrumors 68040

    fhall1

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Location:
    (Central) NY State of mind
    #4
    Working now....my work has been messing with restricting sites and what you can do on sites, etc. It was an issue at my end.
     

Share This Page