Can't open URL in Notes app

Discussion in 'iOS 6' started by T-Mac, Sep 26, 2012.

  1. T-Mac macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Tennessee
    #1
    I keep a note containing urls and comments beside them. The notes app will underline them and change the font color so it recognizes them as links. When touching the link, nothing happens.

    Is this a known issue?
     
  2. T-Mac thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Tennessee
    #2
    Also...

    If you touch and hold the link for a couple seconds, an options screen shows with "Open" being an option. However, touching "Open" does not open the link in a Safari window.
     
  3. Thetonyk123 macrumors 68000

    Thetonyk123

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Earth
  4. T-Mac thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Tennessee
    #4
    My Restrictions setting is "off", so I don't think that's the issue. Thanks for replying.
     
  5. Thetonyk123 macrumors 68000

    Thetonyk123

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Location:
    Earth
    #5
    Just tested and it does not work. It worked in 5.1.1 because I have notes still with links.
    Hope apple fixes it!
     
  6. lpeedin macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2011
    #6
    Hmmm, I just tested it and it works fine on my iPhone 4 with iOS 6.
     
  7. FamiliaPhoto macrumors 6502a

    FamiliaPhoto

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Location:
    Chicago, IL
    #7
    Just tried the two URLs below and they both opened in Safari.

    http://www.google.com

    google.com

    Wanted to see if the http leader was required.
     
  8. T-Mac thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Tennessee
    #8
    Got it working by deleting the link then retyping on the iPhone. I suspect the issue is in the sync with iCloud notes, because the links I added there are the ones that don't work on the iPhone and vice versa. Links added to notes on the iphone don't work in the iCloud version. Weird.

    Thanks to everyone for helping me troubleshoot this.
     

Share This Page