Can't Print To Printer Using AirPort Express

Discussion in 'Mac Accessories' started by ncmason, May 10, 2007.

  1. ncmason macrumors regular

    ncmason

    Joined:
    Feb 27, 2007
    #1
    I have an EPSON R320 connected to an AirPort Express and when I print to it there is always this line that appears across the middle of the picture. I downloaded the newest printer driver and I'm still having the same problem. Any ideas?

    Thanks,
    Mason
     
  2. notsofatjames macrumors 6502a

    notsofatjames

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Location:
    Wales, UK
    #2
    sorry, i dont have any problems printing to my HP printer over airport express. Do you get those lines printing direct from your mac, or is it just over airport?
     
  3. ncmason thread starter macrumors regular

    ncmason

    Joined:
    Feb 27, 2007
    #3
    This only happens when I'm printing over the AirPort Express.
     
  4. notsofatjames macrumors 6502a

    notsofatjames

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Location:
    Wales, UK
    #4
    I dont know what to suggest. Try resetting the Airport and setting the whole setup again.
     
  5. ncmason thread starter macrumors regular

    ncmason

    Joined:
    Feb 27, 2007
    #5
    Ok, thanks. I will try it out and let you know sometime later today.
     
  6. ncmason thread starter macrumors regular

    ncmason

    Joined:
    Feb 27, 2007
    #6
    I am still having no luck when printing. Any other ideas :rolleyes: ?
     
  7. ncmason thread starter macrumors regular

    ncmason

    Joined:
    Feb 27, 2007
    #7
    Got it to work now, I just needed to do a nozzle cleaning/head cleaning on the printer.
     

Share This Page