Can't reach a certain website

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by jones989, Jan 19, 2013.

  1. jones989, Jan 19, 2013
    Last edited: Jan 19, 2013

    jones989 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
    #1
    So here it goes,

    There is a certain website, creeperhost.net, that I, no matter what, cannot get on to.

    1. My firewall is off.
    2. I did a DNS Cache clear.
    3. I tried on Firefox, Safari, and Chrome.
    4. None of the proxies are check.
    5. I tried changing my DNS to the Google DNS.
    6. It worked on other PCs in the same network.

    When I try a proxy, it works, but I want to access this website without a proxy.

    When using Chrome I get this:

    Code:
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data
    
    I have a Macbook, 13-inch, Mid 2010 with a 2.4 GHz Intel Core 2 Duo and 2 GB 1067 MHz DDR3 with OS X 10.8.2.
    Help?
     
  2. jones989 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
  3. LPZ macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #4
    Are you using a router? Can you temporarily remove it and try connecting again?
     
  4. jones989 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
    #5
    Still having a problem. By the way, other PCs in the house connected to this website no problem.
     
  5. LPZ macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #6
    Yes, I should have read more carefully.

    Open Terminal (in Utilities) and enter

    Code:
    more /etc/hosts
    Please post the result.
     
  6. kaitcarl macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #7
    I am having the same problem! Take a look at my thread.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1523585

    What worked for me was creating a new account, but I haven't been able to get it working on my regular account.
     
  7. LPZ macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #8
    Could try ping and traceroute to 5.133.183.28 using Network Utility.
     
  8. jones989 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
    #9
    For the traceroute,

    Code:
    Traceroute has started…
    
    traceroute to 5.133.183.28 (5.133.183.28), 64 hops max, 72 byte packets
     1  * * *
     2  * *traceroute: sendto: No route to host
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *
    traceroute: sendto: Host is down
     3 traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *traceroute: sendto: Host is down
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *traceroute: sendto: Host is down
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *
     4  * * *
     5  * *traceroute: sendto: No route to host
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *
    traceroute: sendto: Host is down
     6 traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *traceroute: sendto: Host is down
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *traceroute: sendto: Host is down
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *
     7  * * *
     8  * *traceroute: sendto: No route to host
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *
    traceroute: sendto: Host is down
     9 traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
     *traceroute: sendto: Host is down
    traceroute: wrote 5.133.183.28 72 chars, ret=-1
    and for the ping,

    Code:
    Ping has started…
    
    ping: sendto: No route to host
    ping: sendto: Host is down
    ping: sendto: Host is down
    ping: sendto: Host is down
    ping: sendto: Host is down
    PING 5.133.183.28 (5.133.183.28): 56 data bytes
    Request timeout for icmp_seq 0
    Request timeout for icmp_seq 1
    Request timeout for icmp_seq 2
    Request timeout for icmp_seq 3
    Request timeout for icmp_seq 4
    Request timeout for icmp_seq 5
    Request timeout for icmp_seq 6
    Request timeout for icmp_seq 7
    Request timeout for icmp_seq 8
    
    --- 5.133.183.28 ping statistics ---
    10 packets transmitted, 0 packets received, 100.0% packet loss
    
     
  9. LPZ macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #10
    You aren't even reaching your router with that traceroute. Do you have any third-party apps that might be blocking access? Other posts mention issues with PeerGuardian/PeerBlock and LogMeIn.
     
  10. jones989 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
  11. jones989 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2013
  12. LPZ macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #13
    What worked? Did you remove LogMeIn Hamachi?
     

Share This Page