cant refresh changes in cydia

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by bw1128, Sep 21, 2010.

  1. bw1128 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #1
    what does this mean? how can it be fixed?
     

    Attached Files:

  2. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
  3. bw1128 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #3
    yeah i saw that thread, but i dont think its the same error. this just started happening today. didnt change anything. and i dont really want to remove the repo since i got the roms off of it. or if i remove a repo that i added stuff from with it erase anything or create errors?
     
  4. weemanpow3 macrumors 6502

    weemanpow3

    Joined:
    Mar 14, 2008
    #4
    Repo is getting worked on.

     
  5. bw1128 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #5
    now that the xsellize is fixed, these pop up now.
     

    Attached Files:

  6. TheMacBookPro macrumors 68020

    TheMacBookPro

    Joined:
    May 9, 2008
    #6
    Well you could buy the Cydia apps and thus not need these repos for starters.
     
  7. iPhone-power macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 12, 2009
  8. bw1128 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #8
    touche.... well i deleted them anyways. thanks
     

Share This Page