Can't Restore iPhone???

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Nrwrit3r, Feb 13, 2011.

  1. Nrwrit3r, Feb 13, 2011
    Last edited by a moderator: Feb 13, 2011

    Nrwrit3r macrumors 6502a

    Joined:
    May 25, 2010
    #1
    EDIT: I now can't restore iphone! I tried to restore, got error 1013, tried to use recboot and it's not working! It still says I need to connect to itunes in order to restore

    This is after updating to 4.2...anyone else have this issue?

    EDIT: It seems as if I can't find any of the JB "apps" in settings
     
  2. Benji222 macrumors 65816

    Benji222

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Location:
    So Cal
  3. Nrwrit3r thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 25, 2010
    #3
    EDIT: I have also tried tinyumbrella, still not working. Still get the connect to itunes symbol
     
  4. robots3humans0 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Location:
    London, Ontario
    #4
    have you ever used TinyUmbrella? If so, did you edit your host file back to normal? Are you running the latest version of iTunes?
     
  5. Nrwrit3r thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 25, 2010
    #5
    Hmm not running latest version, will upgrade to that and see if ith elps. I have used tinyumbrella before, and I don't know if I have edited my host file back to normal. I tried irecovery, which opened terminal and did:

    "./iRecovery [args]
    -f <file> upload file.
    -r reset usb.
    -c "command" sends a single command.
    -s starts a shell.

    logout

    [Process completed]
    "


    but still nothing worked. I'll let you know with itunes update
     
  6. robots3humans0 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Location:
    London, Ontario
    #6
    ive never used irecovery so im not sure what it does exactly. TinyUmbrella had changed by host file without changing it back, so i found a tutorial online somewhere on how to change it. also, when i updated from 4.1 > 4.2.1 i got the 1013 error and it was because i hadn't updated iTunes :eek:
     
  7. Nrwrit3r thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    May 25, 2010
    #7
    Oo thank you very much! It worked and I'm restoring, then I'll re-jb.

    I'll edit this post and bump it if I come across the same issue before which was that none of the JB apps were appearing in settings when I used pkgbackup to restore...that's why I re-restored in the first place haha.

    Thanks again!
     

Share This Page