Can't send email since 3.0 update

Discussion in 'iPhone' started by rradovitch, Jun 30, 2009.

  1. rradovitch macrumors member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    #1
    Hello, it has been difficult for me to send emails since the update. It works sometimes but not all the time...more often not. I am able to receive email I just can not always reply or send new mail.

    Any ideas?
     
  2. hanschien macrumors 6502

    hanschien

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    Houston, TX
    #2
    Check the password of the SMTP server for the account that can't send out emails.
     
  3. rradovitch thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 21, 2008
    #3

    looks good!
     
  4. Chipskip macrumors member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Location:
    AZ
    #4
    I had this same issue after upgrading from the 3G to the 3GS. I was even having an issue with my iPhone and Yahoo! communicating about deleted messages.

    After talking to Yahoo! and AT&T they had me just change my password, delete the account from my iPhone and then readd it. I though this was to simple of a solution and could figure out how changing my password would fix it, but it did.

    Hope this helps.
     
  5. WannaApple? macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Location:
    Florida
    #5
    I had the opposite problem of not being able to receive there for a while. It took actually deleting the account and re-adding it I think twice to get it to work. All settings, passwords, servers, etc. were set correctly...it seems like just a bug that it was not setting properly. When it finally did add correctly, I got the "verified" message next to the settings when it connected. Try that.
     
  6. koopa35 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
    #6
    Wow I thought it was just me with the problems you said. Sometimes it take 3 min to send a one word reply. Or 5 for a pix when i didn't have mms working. It would say can't connect to me server. The me support site says all systems online. This needs to be fixed.
     

Share This Page