Can't Send Photos

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by jso1971, Mar 6, 2016.

  1. jso1971 macrumors newbie

    jso1971

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Location:
    Forks,WA
    #1
    I used to be able to send photos from my phone right to my email,now it's intermittent at best. I adjusted my settings and connected it back with my mail etc but it still isn't working!
     
  2. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #2
    What flow in particular are you using to do this and at what point does it fail to work?
     
  3. joeso macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Location:
    Forks,WA
    #3
    Well of course I couldn't even log back in here with facebook because it wasn't accepting it,so I had to create another account. Anyway as for the pics I always used to just click on it and it had options to send to my gmail...well now it's not working and I don't know why. They just don't show up in my email like they used to,no errors or anything.
     
  4. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #4
    So where did you go to "click on it" (and I assume you mean tap on it)? And what part isn't working exactly--the option isn't there or using that option doesn't do anything or something else? Perhaps you can describe it in steps, as in what app you open, what you do next, what do you see then, what you select then, what happens at that point, etc.?
     
  5. joeso macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Location:
    Forks,WA
    #5
    In my photos I go to a pic,there's an upload symbol in the lower left corner,I click on that and it brings up options...send in message,mail,etc. I used to just select mail and type in an email address to send it to and it would send it. Now it doesn't send it and I don't know where it goes to...
     
  6. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #6
    So it still goes to mail and you can still enter an email address to send it to and when you tap on send what exactly happens, does it not do anything or does it seem like it's sends like it usually does and it's just that the other person never receives it?
     
  7. joeso macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Location:
    Forks,WA
    #7
    I already had it set up to go to a certain address,which it was doing fine up until recently.
     
  8. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #8
    So basically everything goes through and the message gets sent and it's just that that email account doesn't receive it?
     
  9. joeso macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Location:
    Forks,WA
    #9
    Seems like.
     
  10. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #10
    Can you send a regular email message to that email address to see if that goes through fine?
     

Share This Page