cant send picture mms on 3.0

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by djsound, Jul 23, 2009.

  1. djsound macrumors 6502a

    djsound

    Joined:
    Dec 4, 2006
    #1
    I have a iphone 2g with 3.0 installed....i also installed 'activatemms2g' from cydia......to enable mms. everything looks like it should work, but everytime i try and send a picture text i get a red exclamation mark and it does not send. Is there something else i need to set up? I have friends using the same provider and it works for them......

    thanks
     
  2. Moi un Mouton macrumors 68000

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bracknell UK
    #2
    Yes, you will need to get your provider's MMS Server settings into the phone.

    See post 52 in this thread, that's what worked for me when I had the same problem.
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=734644&page=3

    Basically you have to build your own mobileconfig file with your provider's settings in, those are instructions on how you can do that.
     
  3. djsound thread starter macrumors 6502a

    djsound

    Joined:
    Dec 4, 2006
    #3
    uhhh id never know how to do that haha. I guess im not sending or receiving pictures..
     
  4. Moi un Mouton macrumors 68000

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bracknell UK
    #4
    It's not difficult, really ;)

    Main thing is to find out from your friends what the settings are on their phones, then that method lets you duplicate them.
     

Share This Page