Can't sign into to Adium

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Khurram, Feb 17, 2008.

  1. Khurram macrumors 6502

    Joined:
    Aug 28, 2006
    #1
    For the last few months I have not been able to sign into Adium and have been forced to use messenger instead.
    I'm trying to sign in using a hotmail account. It used to work perfectly for me then after the update before 10.5.2 I think it just hangs on signing in.

    Has anyone experienced anything similar?
    I just got a MBA as well so I was hoping it was some software issue with my older macbook but now it's doing the same thing on the MBA right after a clean install of Adium's latest version.
    Any help would be appreciated.
    Thanks
     
  2. psantacr macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #2
    I have had no problems using MSN Messenger with Adium...

    With 10.5.1 or 10.5.2. Both work perfectly.

    Try removing all your accounts, then removing ADIUM's cache (/YOUR/HOME/DIRECTORY/Library/Caches/Adium) and creating the accounts again to see if that does the trick.

    Good luck. :D
     
  3. Khurram thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 28, 2006
    #3
    thanks for the advice..
    how do I remove the accounts though?
     
  4. psantacr macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #4
    Adium Menu -> Accounts -> Account List...

    That wil display all of your accounts.

    Select the ones that you want to remove and click the "-" (erase) button.

    If you haven't tried this, try a simple "Account Removal + Account re-creation" before doing the CACHE thing. This might be all you need.

    Good luck.
     
  5. Am3822 macrumors 6502

    Am3822

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Location:
    Groningen, The Netherlands
    #5
    The latest release of Adium brought with it a few annoyances -- there's a certificate problem, for example, which prevents a problem-free log-in to gtalk.
     
  6. Hankster macrumors 68020

    Hankster

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Location:
    Washington DC
    #6
    You may have to reinstall. I know I had small issues and I just started from scratch again.
     
  7. emdotdee macrumors regular

    emdotdee

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Location:
    Widnes, Cheshire, England.
    #7
    I had a problem when i got my new iMac, adium just would not connect to hotmail or gmail so i went to the adium forum and got this little bit of info that solved the problem straight away, hope it works for you.....


     

Share This Page