iPhone Can't type password in App Store

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by brayhite, Mar 7, 2013.

  1. brayhite macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Location:
    N. Kentucky
    #1
    Since jailbreaking I've had this issue come up a couple times and don't know how to get around it. First time I just put off downloading the app and tried later and it worked. Took the same route (closed app from multitasker) and it still isn't working. Any ideas?
     

    Attached Files:

  2. Carlanga macrumors 604

    Carlanga

    Joined:
    Nov 5, 2009
  3. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    Its not since jailbreaking.
    Its because of something you installed after you JB it.
    My JB iphone doesnt have any probs.
    Start removing stuff till you find the problematic package.
     
  4. b2051758 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 4, 2011
    #4
    Has happened to me before, I just rebooted and it fixed it for me.
     
  5. brayhite thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Location:
    N. Kentucky
    #5
    hence why i asked.. didn't know if it was a common problem with the latest jailbreak. and the problem happens at random, but often.

    i've done this but it still comes back. can you let me know if you have any of the following installed:

    Auxo
    Bigify+
    biteSMS
    Circlize Retina theme
    Dashboard X
    FolderEnhancer
    Iconoclasm
    iFile
    Infinidock
    Lockinfo 5
    NCSettings
    Springtomize 2
    Stride

    i'll uninstall the common ones (if any) and see if the problem comes up again. tia

    yes, i'm pirating apps as my screenshot shows i searched Fantastical and was trying to purchase it... :rolleyes:
     
  6. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #6
    uninstall your tweaks one at a time and see if that fixes it. I do not think the following would mess up the appstore: auxo, bitesms, folderenhancer, ifile, lockinfo 5, ncsettings, or springtomize 2

    i'm unfamiliar with the other tweaks not listed so try uninstalling those and see how it goes for you. good luck
     
  7. brayhite thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Location:
    N. Kentucky
    #7
    the problem doesn't consistently happen. i haven't uninstalled anything and it's working fine now.

    the problem isn't that dire, it's just happened to me multiple times and seems to last an hour or so. i appreciate those who tried to help. i was mostly wondering if it was a common issue or was already determined to be caused from any particular tweak. without faithfully being able to replicate it, it's virtually impossible to determine which tweak is causing the problem. thanks though everybody!
     

Share This Page