Cant view macrumors on safari

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by skaterboy, May 4, 2011.

  1. skaterboy macrumors member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    #1
    Does anyone have this issue? I cant seem to view macrumors on safari. It works fine on firefox. On safari it works the first time after I clear cache but after that the page views are not as they should be. Not sure how to describe it but its almost like there is no html or structure. This started about a month ago on safari. I know after a safari reset it works but only the first time out. Its a bit of a hassle to go to firefox to use the site. Any help would be appreciated.
     
  2. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    Could you post a screenshot please?

    Does it happen only on your computer or also on other computers you try using?

    Do you have a Mac or a PC?
     
  3. skaterboy thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    #3
    Not sure how to attach a file but I tried to include a screen shot. Only on my macbook and only on safari. Firefox it works fine. After I clear cache and reset it works the first time but then i get this very strange version of macrumors. Thanks.
     

    Attached Files:

  4. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #4
    It looks like you are going to the mobile site. Remove "wap/" from the URL.

    Did you add wap manually, or are you automatically being redirected there?
     
  5. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #5
    Yep, you're on the iPhone-friendly site that includes the mobile forums. Go back to the main MacRumors page, scroll to the bottom, and click the link to switch to the full site.
     
  6. skaterboy thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 17, 2011

Share This Page