Capped data usaged? Then offer rollover..

Discussion in 'iPhone' started by saccento, Jun 3, 2010.

  1. saccento macrumors 6502a

    saccento

    Joined:
    Jun 30, 2008
    Location:
    New Jersey
    #1
    If they're gonna cap data usage, then they should come out with rollover data.. I think it's fair.. thoughts?..
     
  2. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #2
    I agree, but they won't.I think I posted this elsewhere but it would be cool if you could choose what you wanted your rollover to apply to. I use a very minimal amount of minutes, so voice rollover is a waste.
     
  3. doubleatheman macrumors 6502a

    doubleatheman

    Joined:
    May 27, 2009
    #3
    would way rather have rollover texts, then rollover data.


    I have months where I send 3 texts, others I send 600....
     
  4. Goldfrapp macrumors 601

    Goldfrapp

    Joined:
    Jul 31, 2005
    #4
    Alas.

    I also read somewhere that AT&T plan to remove their current rollover feature completely.
     
  5. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #5
    Link?
     
  6. Dammit Cubs macrumors 68000

    Dammit Cubs

    Joined:
    Jul 31, 2007
    #6
    That is a REALLY REALLY good idea. which means ATT won't use it.
     
  7. rkswat macrumors regular

    Joined:
    May 11, 2010
    #8
    I keep seeing people use the work "cap" as it pertains to data plans. There is no "cap" for any plan. Use as much as you want there is no "cap". New users will simply have to pay for their overages but that certainly doesn't mean it's "capped". Guess they should of bought one before now if they don't want to pay for extra data.
     
  8. iMJustAGuy macrumors 68020

    iMJustAGuy

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Location:
    Beach, FL
    #9
    From the source:

    Update: Woops. This means they are only going to go away from advertising rollovers. AT&T has confirmed that it will continue to offer rollover minutes.
     

Share This Page