Capture One Pro and 10.11.x

Discussion in 'Digital Photography' started by simonsi, Oct 21, 2015.

  1. simonsi macrumors 601

    simonsi

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Location:
    Auckland
    #1
    Just had a smooth update to 10.11.0 and then applied the 10.11.1 update, C1 appears to be running without issues, no dGPU to upset things on my MBP though...
     
  2. JDDavis macrumors 65816

    JDDavis

    Joined:
    Jan 16, 2009
    #2
    That's good to know. I've been waiting to upgrade to El Cap until I am sure there are no C1Pro issues or Aperture related issues (a lot of old images are still in Aperture). I haven't had to time to look into any reported issues. I need to get all my images into C1 first, I think.
     
  3. simonsi thread starter macrumors 601

    simonsi

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Location:
    Auckland
    #3
    Yes I bit the bullet and exported all my images from Aperture and imported into C1 over a period of a couple of days...
     
  4. tcphoto1 macrumors regular

    tcphoto1

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Madison, GA
    #4
    I waited a week before updating to 10.11 and read on the C1 forum to disable OpenCL before updating. All tested well and the Capture Pilot worked as expected. With a large shoot coming up next week, I didn't want to be surprised by software issues.
     
  5. USAntigoon macrumors regular

    USAntigoon

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Location:
    Rochester Hills, MI
    #5
    C1 version 8.3.4 has been released and one of the bug fixes is the OpenCL crash with Nvidia cards on OSX 10.11
     
  6. simonsi thread starter macrumors 601

    simonsi

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Location:
    Auckland
    #6
    Just installed the update, all seems good, thanks for the reminder...
     

Share This Page