Become a MacRumors Supporter for $50/year with no ads, ability to filter front page stories, and private forums.

Tyler23

macrumors 603
Original poster
Dec 2, 2010
5,664
159
Atlanta, GA
Have had my cellular Series 3 for a week now. The LTE service has worked well for walks in my area.

Today, we went to run errands and I decided to leave my phone at home. We were out for about 4 hours and during that time my watch lost LTE service 3 or 4 times for about 10 minutes each time.

Has anyone experienced similar issues? It was in an area we frequent and my phone has never had that issue.

My carrier is Verizon.
 

Tyler23

macrumors 603
Original poster
Dec 2, 2010
5,664
159
Atlanta, GA
Had this issue again when out for my walk. Cellular worked just fine for a while, then all of a sudden I notice my watch says it’s disconnected. It stayed that way for about five minutes then reconnected to cellular.

I’m just curious if this is a bug that will he fixed eventually, an issue with Verizon or an actual issue with my watch.

Has anyone else experienced this?
 

Itouch newbie

macrumors newbie
Nov 5, 2009
14
0
Same thing happens to me as well and I am on Verizon as well. In well covered LTE areas where my phone has 3-4 bars no issues. In areas where my phone has 1-2 bars then there is a good chance my watch will lose signal. It struggles to maintain the signal. For this reason I am thinking about canceling cellular on the watch when my free trial expires.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.