Changing default action for Apple Remote Menu button

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by occamsrazor, May 16, 2009.

  1. occamsrazor macrumors 6502

    occamsrazor

    Joined:
    Feb 25, 2007
    #1
    Hi,

    When in the Finder, pressing the Apple Remote "Menu" button starts Front Row. I'd like for it to start Plex instead.
    Is there a way to do this without 3rd Party software (preferred)?
    If not, what is the best 3rd Party software to use?

    Many thanks,

    Ben
     
  2. chrismacguy macrumors 68000

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #2
    AFAIK, there is no preference setting for this, as Apple wants their remote to work only with their software. Not sure about what software to achieve this though.
     
  3. hookem12387 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Austin, Texas
    #3
    I just have a setting in plex preferences so the menu button opens plex directly
     
  4. occamsrazor thread starter macrumors 6502

    occamsrazor

    Joined:
    Feb 25, 2007
    #4
    Hi, can you tell me where that setting is, I cannot see one...
     
  5. mpshay macrumors 6502

    Joined:
    May 19, 2008
    #5
    Try this:
    Change your Preferences
    System
    Input Devices
    Always running
     
  6. hookem12387 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    Austin, Texas

Share This Page