Changing volume turns screen on!

Discussion in 'iOS 6' started by hreyhrey, Jul 7, 2012.

  1. hreyhrey macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #1
    ITS DRIVING ME CRAZY!!!!

    When using any app and changing the volume via buttons THE SCREEN AUTO TURNS ON!

    Iphone 4s happend for both beta 1 and 2
     
  2. Saileshbreaker macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2011
  3. Cynikal.Mindset macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Location:
    Guelph ON, Canada
  4. kirky29 macrumors 65816

    kirky29

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    Lincolnshire, England
    #4
    Yeah did it for me on Beta 1, but not currently on Beta 2.
     
  5. Nevzorus macrumors 6502

    Joined:
    Feb 29, 2012
    #5
    Am i the only one who didn't get what he was saying?

    Do you mean that the screens brightness turns on if you change the volume?
     
  6. kirky29 macrumors 65816

    kirky29

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    Lincolnshire, England
    #6
    Basically he means when the phone is locked and you press one of the volume buttons the screen turns on and shows the 'slide to unlock' page. :)
     
  7. tarasis macrumors 6502a

    tarasis

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    Here, there and everywhere
  8. Nevzorus macrumors 6502

    Joined:
    Feb 29, 2012
    #8
    Oh, that will probably get annoying. :) Ty!
     
  9. adcx64 macrumors 65816

    adcx64

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Location:
    Philadelphia
    #9
    I KNOW!!! it drives me insane when i use spotify in a darker room :eek:
     
  10. touchu4g macrumors member

    Joined:
    May 19, 2012
    #10
    It's a new feature. It wasn't in iOS 5. When you are listening to music or something and you lock your device, when you press the volume button (up or down) then the screen shows up. It's not a bug.
     
  11. bpa1093 macrumors member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    San Diego
    #11
    I actually kind of like it. Ah I must be one of the only ones...:confused:
     
  12. Saileshbreaker macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2011
  13. hasa619 macrumors newbie

    hasa619

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Location:
    Sydney, NSW
    #13
    I to have the same problem! And mine is a clean iOS 6 b2 install from apple
     
  14. hreyhrey thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #14
    New feature?? What hte **** do you guys meanm new feature??

    How is that a feature? I swear to god if apple doenst fix/allow you to change it i am switching phones
     
  15. bitsoda macrumors member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    #15
    This is actually a god send for me. The two iPhones I have owned have had a home button that has **** the bed in terms of losing its functionality. As it stands, I need to press the home or lock switch (which is also broken) with the force of a thousand angry hammers to turn the screen on. Having another pair buttons to accomplish this task is welcome.
     

Share This Page