iPad Checking for update, an error occurred

Discussion in 'iOS 6' started by bobbba, Aug 6, 2012.

  1. bobbba macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #1
    I'm on an ipad 2 with iOS 6 beta 3 and just get this every time I go to software update. Anybody else got the same/got a fix?
     
  2. MacDevil7334 macrumors 6502a

    MacDevil7334

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Location:
    Austin TX
    #2
    I am also getting this on both my iPhone and iPad. Is there a fix? I'd hate to have to restore.
     
  3. jeremiah239 macrumors 6502a

    jeremiah239

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Location:
    239 Area, FL
    #3
    My iPhone updated no problem but my iPad 3 gives me an error.
     
  4. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #4
  5. Tortri macrumors 6502a

    Tortri

    Joined:
    Aug 30, 2010
    #5
    I closed out all apps and turned my device off/on.
    That's what fixed it for me.
     
  6. jeremiah239 macrumors 6502a

    jeremiah239

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Location:
    239 Area, FL
    #6
    Thanks for posting that link, somebody on the apple forums said to turn off location services and after nothing else worked that did.
     
  7. mrapplegate macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #7
    Glad it worked. I think many forget about the Apple forums.
     
  8. palmerized macrumors regular

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Location:
    Toronto, ON, Canada
    #8
    Had the same issue. Restarted my device, turned wifi on/off and it's fine now.

    Odd tho' eh?
     
  9. 8a22a macrumors 6502a

    8a22a

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Location:
    Yorkshire, UK
    #9
    That worked for me on Wifi only iPad 2.
     
  10. bobbba thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #10
    Tried all of the above with no luck. Then tried it when it was charging and it worked first time!
     
  11. firstapple macrumors 6502a

    firstapple

    Joined:
    Sep 25, 2007
    #11
    Doing a "reset network settings" on my iPhone 4S and iPad 3 fixed my errors I was getting.
     

Share This Page