Chess Application?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by mcanadiensfan63, Mar 9, 2008.

  1. mcanadiensfan63 macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #1
    Just wondering if any1 has actually beaten the computer? I mean, ive tried hundreds of times, and take back all my moves to try to play a better one, but i still cant win. Im just wondering if any1 has actually beaten the computer?
     
  2. forafireescape macrumors 6502a

    forafireescape

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    NJ
    #2
    I've beaten it, but I haven't tried on the hardest setting.
     
  3. mcanadiensfan63 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2007
  4. mcanadiensfan63 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #4
    wait nvm, i had the slider bar in the middle and i still could not beat him?!?!?
     
  5. forafireescape macrumors 6502a

    forafireescape

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    NJ
    #5
    Well I don't beat him EVERY time; you gotta take a loss every once in awhile :)
     
  6. mcanadiensfan63 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #6
    i know, but i have NEVER beaten him with the slider in the middle?!?!?!? i easily beat him on easiest though...
     
  7. wowser macrumors 6502a

    wowser

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Location:
    Inglaterra, Europa
    #7
    I am SURE Chess is easier in Leopard - NEVER in Panther could I beat the computer, even on the easiest setting. Just now, testing out Chess in Leopard, the computer made many SILLY moves, and I was able to win without even trying.
     

Share This Page