Chrome + Flash

Discussion in 'MacBook Pro' started by deeesea, Nov 27, 2010.

  1. deeesea macrumors 6502

    Joined:
    Aug 14, 2010
    #1
    Hey guys,

    Recently i've noticed a strange issue, my chrome's flash plugin would crash quite often (a few times an hour) and I'd have to restart chrome to fix the issue. Is anyone else having these issues?
     
  2. Dolorian macrumors 65816

    Dolorian

    Joined:
    Apr 25, 2007
    #2
    Nope, Flash is working fine for me.

    I think you should give some more details about what what is happening. Which page are you trying to view?

    Try disabling your extensions to see if the problem persists. It is possible that the conflict is due to an extension.

    Also, check for updates to ensure you have the latest version.
     
  3. aeboi macrumors 65816

    aeboi

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Location:
    Bay Area
    #3
    this is happening for me too, flash dies after a while and so I have to restart chrome... just a black screen if I don't
     
  4. deeesea, Nov 27, 2010
    Last edited: Nov 28, 2010

    deeesea thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 14, 2010
    #4
    It's not a black screen for me, the flash video area just disappears and becomes transparent, so say I have MS word open underneath a chrome window @ youtube.com, the video area would be see through and you'd see the MS word document underneath.

    It's really strange, also I'm not using any extensions

    EDIT: did some Googling, turns out there was an update recently to 7.517.44 and it came with a newer version of flash, it was released ~Nov 4th, so this could just be a version of flash that doesn't get along with my laptop. Bummer, looks like I'll be waiting for the next stable release...or jump onto Beta :D
     
  5. bwrairen macrumors 6502

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #5
    Exact same thing happening to me...only not only in Chrome. Happens in Firefox as well. Anyone know a fix for this??
     
  6. Fynd macrumors 6502

    Joined:
    Aug 11, 2010
    #6
    I've been getting this alot lately myself. I noticed it only happens after my GPU changes... are you guys using 15"+? Just curious. Flash goes bizarre if i switch back and forth from i to n, sometimes straight up crashes and other times it'll display as some odd window to my desktop, where I can see my wallpaper :/
     
  7. Suanmiao macrumors member

    Joined:
    May 3, 2008
    #7
    same here, I think it has to do with the switching of graphic card on the fly...
    2010 15" 2.4

     
  8. millerb7 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #8
    Disable flash. It's the devil.

    I love Chrome, due to the SEO extensions, but I HATE that it has flash built in. I just leave it disabled 95% of the time.

    I'd rather use Safari but it doesn't have the extensions I need for SEO unfortunately.
     
  9. marillion2 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Location:
    Derbyshire, England
    #9
    Chrome is working fine on my 13", roboform is a bit naff on it though, tried safari with the roboform plugin but it keeps crashing it.
     

Share This Page