Chrome/Opera issue with checkboxes

Discussion in 'macOS Mojave (10.14)' started by Fazoman, Jun 5, 2018.

  1. Fazoman macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2015
    #1
    Since installing Mojave I don't get any checkboxes in Chrome or Opera - they are in the DOM, but don't show up in the UI - Safari and Firefox work fine.

    Anybody can confirm?
     
  2. gh0722 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 5, 2018
    #2
    Yup, checkboxes aren't showing up in the UI on Chrome. Not sure of a workaround as of now.
     
  3. Fazoman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2015
    #3
    I'm experiencing a few other issues with Chrome as well (Facebook videos not working e.g.)

    Regarding checkboxes => if you know where they are you still can use them - so clicking them works, you just don't see it
     
  4. gh0722 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 5, 2018
    #4

    I'm experiencing high RAM usage with Chrome (specifically Google Chrome Helper according to Activity Monitor).
     
  5. mdickson macrumors regular

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Location:
    Baton Rouge, La.
    #5
  6. Fazoman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2015
    #6
    Hmm - not really a workaround for me - the checkboxed work in Safari (standard Mojave Safari) anyways - only Chrome/Opera are acting up

    Thanks anyways
     
  7. emax81 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 25, 2012
    #7
    Same problem....try to install Chrome v.68(beta) and v.69(dev) but same problem :(
     
  8. Sammypurple macrumors regular

    Sammypurple

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Location:
    Massachusetts, United States
    #8
    It seems that changing the zoom on a page with checkboxes using ⌘+- and ⌘++ make the checkboxes visible. They only do not appear when the page is at 100% zoom. The top image is at 100%, and the bottom (with the checkbox visible) is at 90%.

    Screen Shot 2018-06-16 at 8.46.13 PM.png Screen Shot 2018-06-16 at 8.46.25 PM.png
     
  9. ajayjp macrumors member

    ajayjp

    Joined:
    Oct 30, 2016
    #9

    That worked !! Thanks for the workaround..
     
  10. henrikhelmers macrumors newbie

    henrikhelmers

    Joined:
    Nov 22, 2017
    #10

Share This Page