Resolved Chromecast icon in YouTube app?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by lunaoso, Jul 9, 2014.

  1. lunaoso, Jul 9, 2014
    Last edited: Jul 12, 2014

    lunaoso macrumors 65816

    lunaoso

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #1
    About 2 or 3 days ago, the chromecast icon popped up in my YouTube app on both my iPhone and iPad, except I don't own a chromecast! When I tap it, my only option is "New HD Living" and I can connect to it. Not really sure what it could be. Anyone have any similar experiences or have any idea what it could be?

    EDIT: I'm not on a college or work network either. No public network in general, just my house.
     
  2. jhtrico1850 macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2007
  3. lunaoso thread starter macrumors 65816

    lunaoso

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #3
    Isn't it over the network though? At least that was the impression I was under. Could be me just not doing enough research. ;)
     
  4. s15119 macrumors 65816

    s15119

    Joined:
    Nov 20, 2010
    #4
    That's what I thought too. Maybe someone stealing your Wi-Fi.
     
  5. lunaoso thread starter macrumors 65816

    lunaoso

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #5
    I wouldn't think so, as it's password protected, and none of my neighbors know our password. Plus I believe they all have their own wifi, so I don't know why they would. :confused: I'll have to check my router tomorrow, see if it shows any chromecasts connected to the network.
     
  6. machpost macrumors 6502

    machpost

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Location:
    Washington, DC
    #6
  7. hallux macrumors 68020

    hallux

    Joined:
    Apr 25, 2012
    #7
    I think the button shows up, even if there isn't another device on the network to accept the feed. It's not like AirPlay that prompts you only when there is another AirPlay capable device on the network.
     
  8. APlotdevice macrumors 68040

    APlotdevice

    Joined:
    Sep 3, 2011
    #8
    The PS3 and Roku are also among the devices that support this feature.
     
  9. lunaoso thread starter macrumors 65816

    lunaoso

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #9
    Ahhhh. That's gotta be it. I have a TiVo and a ps3. I just recently updated the PS3, so that's gotta be what it is! Thanks guys! Learned something new today! :)
     

Share This Page