Chronicles of Riddick Mac Issues

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Blair230, Jun 2, 2011.

  1. Blair230 macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Location:
    Near Philly
    #1
    Has anyone purchased the Chronicles of Riddick from the Mac App store? I am having issues with it. I am near the beginning of Escape from Butcher Bay. While in the ventilation shaft, everytime I kill a guard, the screen has a white "haze" or filter that appears over the entire screen. It is semi transparent as I can still move around & the game still runs, but it is difficult to see. Once I restart the game, the screen appears normally until killing the guard.

    I have written to Virtual Programming support and opened a ticket but have to say that they are severely lacking. It has been two weeks (May 19th) and no response from them at ALL. RIDICULOUS!

    I am running the game on a imac core2duo 2.8 ghz with 4 GB RAM and a nvidia 8800GS vid card w/ 512MB RAM. I am running 10.6.7

    Any suggestions or ideas? Thanks!
     
  2. Jyby macrumors 6502

    Joined:
    May 31, 2011
    #2
    Interesting

    At first I thought it could have been a gameplay thing

    but

    it appears to be technical

    Try to play around with the gamma or the graphical setting that might fix the problem

    Or

    Maybe you should try reinstalling!


    If that doesn't work, try to get the developers attention again!
     
  3. deadwulfe macrumors 6502a

    deadwulfe

    Joined:
    Feb 18, 2010
    #3
    Yeah, that is Riddickulous!!! Hahaha!

    In all seriousness, you shouldn't have waited 2 weeks to hear back from VP. You shouldn't have waited more than 24 hours, because a 24 hour response time is good customer service. Write to them again, on their website.
     
  4. Eric5h5 macrumors 68020

    Joined:
    Dec 9, 2004
    #4
    If you have anti-aliasing enabled, turn that off.

    --Eric
     
  5. Blair230 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Location:
    Near Philly
    #5
    Thanks all...playing with the Gamma settings seems to have solved it...at least so far.

    I did write a different email to VP...but no acknowledgement from that either. It is truly "Riddickulous" LOL deadwulfe
     
  6. Jyby macrumors 6502

    Joined:
    May 31, 2011

Share This Page