CineBench r15 won't run - resource error

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by hartleymartin, Oct 20, 2016.

  1. hartleymartin macrumors regular

    hartleymartin

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Location:
    Sydney, Australia
    #1
    I want to run CineBench r15 for Mac, but it always comes with some error about a corrupt resource folder. I have downloaded it several times from Maxxon, but nothing works. Any suggestions? I would like to do my own benchmarking to comepare the three graphics cards that I have.
     
  2. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #2
    That is because it hasn't been updated since 2014!
     
  3. hartleymartin thread starter macrumors regular

    hartleymartin

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Location:
    Sydney, Australia
    #3
    So it doesn't like El Capitan or Sierra then?
     
  4. hartleymartin thread starter macrumors regular

    hartleymartin

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Location:
    Sydney, Australia
    #4
    Well, I rolled back my Mac Pro to El Capitan and got CineBench r15 to work.
     

Share This Page