Civ VI

Discussion in 'MacBook' started by crewkid89, Nov 18, 2016.

  1. crewkid89 macrumors regular

    crewkid89

    Joined:
    Jun 16, 2011
    Location:
    United States
    #1
    Anybody try running Civ VI on a 2016 Macbook? I have the m5 version. I noticed that the system requirements are far lower for windows than mac so I might try it in bootcamp.
     
  2. macintoshmac macrumors 68030

    macintoshmac

    Joined:
    May 13, 2010
  3. kwandrews macrumors 6502

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Location:
    Colorado, USA
    #3
    I have it. Tried running on both base non-touch 13" MBP and 2016 MBr m5. On the 13", it runs at low-medium settings just fine. Fans kick on quite a bit. For the 12", it "runs" for me. I tried to run the internal benchmarking on it and it just stalled out. Now, game play, with a tiny map and low settings it should work from what I can see...but no promises.

    On the other hand, I still prefer V vs. VI. LOL and that runs on the m5 pretty well.
     
  4. 827538 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 3, 2013
    #4
    I play it on the m3 version and seems to work fine on low at around 25fps.
     
  5. ayeying macrumors 601

    ayeying

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Location:
    Yay Area, CA
    #5
    Runs fine on my m7 in bootcamp. I get graphics corruption in macOS though
     

Share This Page