Civilization IV won't start--no error message

Discussion in 'Mac and PC Games' started by dsingsen, Jan 31, 2009.

  1. dsingsen macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    #1
    I have been running Civilization IV on my G5 PowerPC (OS X 10.4.11) for 4 or 5 months with no problem. Then a few days ago, it stopped working. When I try to start the program, the flashing black triangle appears beneath the Civ icon on the dock to indicate that it is starting up, then disappears after a few seconds. Nothing else happens. The program doesn't start, there is no error message, nothing. I tried reinstalling the program, and the same thing happened. What is going on???

    Doug Singsen
     
  2. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #2
    You probably just installed Quicktime 7.6. Aspyr is working on a patch.
     
  3. dsingsen thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
  4. dsingsen thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    #4
    OK, one more question. I deleted Quicktime but I still can't start Civ. What's up with that?
     
  5. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #5

Share This Page