iPad Clock app works on jailbroken Ipad!!! with how to video!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by lilchub101, May 3, 2010.

  1. lilchub101 macrumors member

    Joined:
    May 11, 2009
    #1
    Hey guys this is around the internet but I thought I would point it out here I grabbed my mobiltimer app from my iphone 3gs and put it on the ipad works great just like the real one just ssh and put it in the applications folder! here is a link to the app so you don't need to copy it your self
    [​IMG]
    [​IMG]

    http://www.sendspace.com/file/czys1j
    Here is a how-to video
    http://www.youtube.com/watch?v=nMTnIewmZ4k
     
  2. CocoaPuffs macrumors 68010

    Joined:
    Aug 23, 2008
  3. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #3
    well the app wasnt included stock
     
  4. CocoaPuffs macrumors 68010

    Joined:
    Aug 23, 2008
    #4
    I understand...but is that it?
     
  5. Patrick J macrumors 65816

    Patrick J

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Location:
    Oporto, Portugal
    #5
    You can have alarm now?
     
  6. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7E18 Safari/528.16)

    For some it matters, for some it doesn't. You fall into the latter.
     
  7. lilchub101 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 11, 2009
  8. CocoaPuffs macrumors 68010

    Joined:
    Aug 23, 2008
    #8
    Perhaps I didn't phrase it correctly. I was simply expecting something much interesting and thought I have overlooked.
     
  9. erillanos macrumors member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    #9
    I added it into my applications folder like in the video and it has not shown up . do I have to do a extra step.?
     
  10. lilchub101 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 11, 2009
    #10
    It should just work i went to / then to applications and added it. After that you need to respring it will show up as a blank icon and its called mobletimer it works just as the clock does if you do a hard restart of the ipad it will come up with the clock icon leme know if it works
     
  11. ikdo macrumors newbie

    Joined:
    Sep 9, 2006
    #11
    Hi, are you able to do the same for the other stock iPhone apps, eg the phone app?

    Thanks
     
  12. caubeck macrumors 6502

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #12
    Don't hesitate to post more of your private thoughts and expectations in every thread.
     
  13. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #13
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7E18 Safari/528.16)

    No problem, just came across as a little belittling of someone (the OP) who has taken some effort to inform & help others who may be interested. It's fine that you don't find it interesting.
     
  14. AIRniloc macrumors regular

    AIRniloc

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Location:
    anozira
    #14
    Works well..thx for the vid

    Although, i can't seem to get the clock icon...just stays as the white icon after a soft reset and a hard reboot..

    Any ideas on what i might try to score the icon?
     
  15. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #15
    Blank icon only.

    Wish it could be in HD like they made the Voice Control work on it but I'll take this for now. Thanks. But how to solve the Blank icon issue (and name change)
     
  16. master-ceo macrumors 65816

    master-ceo

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Location:
    The SUN
  17. Imidazole macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2004
    #17
    Here's the question though: does it work properly? Or will I have to leave it open like all the other alarm apps?
     
  18. Pared macrumors 65816

    Joined:
    Oct 19, 2007
    #18
    Yes. Close the app, and the timer will still function.
     
  19. lilchub101 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 11, 2009
    #19
    To get the icon

    To get the icon you can try a respring/Hard restart all I had to do was hold the power button and restart and i twas there when it came back. Hope this helps
     
  20. lilchub101 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 11, 2009
    #20
    Yes I have heard that the compus app works but I am assuming this is with the 3g ipad. The phone app can be put on the ipad I remember putting it on the ipod 2g back in the day, It will not work for obvious no phone parts but maybe they can get it working over the 3g modle one day..... it would suck to try and talk on the ipad though lol but good for speaker phone
     
  21. bluraven macrumors newbie

    Joined:
    May 6, 2010
    #22
    Thank you very much for sharing this. I posted these comments on the youtube video and thought they might be helpful here as well:

    Didn't work for me. I SSH'd and put it on the ipad and rebooted the ipad and a white icon for mobiletimer showed up and when I try to launch it-it crashes/does nothing. I did the SSH and upload of mobiletimer from a windows machine. I uploaded the main MobileTimer.app folder and not the ._Mac_OS one. Any suggestions? Does it have to be done with a mac.

    update: apparently I had to set permissions recursively to 755 for the folder after I uploaded it, now the app launches but it still has a blank white icon. Hoping someone knows a fix for the icon problem.

    Update again: Downloading any app from cydia will fix the icon for the MobileTimer.  I guess something cydia does when installing the app must force a rebuild of the icon cache or something.

    Last Update I swear: just wanted to mention that for some reason after putting the mobiletimer app on my ipad it broke my wifi icon from showing up when connected to wifi. If this happens to you too, I found that under the settings app>General>reset>Reset Network Settings, fixed that. I had to do it twice I think but then the wifi icon started showing up again after that. Also a quick way to rename the icon from "MobileTimer" to clock can be done by grabbing an app from cydia called Rename
     
  22. mcristina444, May 12, 2010
    Last edited: Aug 1, 2012
  23. Mitchrapp macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 2, 2010
  24. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #25
    How is it working fine for everyone when my Timer section is totally unuseable. Does everyone's timer work OK?
     

Share This Page