cMP + flashed GTX 770 + 4k = no boot screen

Discussion in 'Mac Pro' started by Simon R., May 16, 2015.

  1. Simon R. macrumors 6502

    Joined:
    Sep 25, 2006
    #1
    As said in topic... I don't get the Apple boot screen since adding a BenQ BL3201PT monitor via DisplayPort - if I have another monitor connected via DVI it will show the boot screen alright, but the point of getting this monitor was to get rid of the 2nd one in my setup:) I know it's not like I need the boot screen very often, but it would be nice to have, and I expected it to work actually, that is what I have read that it should.

    Any clues as to if there is a solution or it's just tough luck?

    The cMP in question is a 2010 6-core Westmere btw.
     
  2. Macinsquatch macrumors member

    Joined:
    Mar 28, 2015
    #2
    I haven't been able to get a boot screen on my Dell P2715Q monitors using SST on my cMP with a 7950, GTX 970 or a nMP with D700's. Switching to MST I get a boot screen but only at 30 HZ.
     
  3. omvs macrumors 6502

    Joined:
    May 15, 2011
    #3
    I think only the MVC 970/980 (& probably titan-x) support SST 4k bootscreens. The website isn't exactly clear to me on whether the other cards do 4k bootscreens or not - they all should support 4k once booted.

    I do have a flashed 970 and it does work (though perhaps not as smoothly as I hoped)
     
  4. Simon R. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 25, 2006
    #4
    OK thanks guys, I guess I'll just have to live with it this way :)
     

Share This Page