COD on air

Discussion in 'MacBook Air' started by G_Cassius_Longinus, Nov 13, 2010.

  1. G_Cassius_Longinus macrumors newbie

    Joined:
    Oct 28, 2010
    #1
    can someone post a vid of their air playing black opts? just for fun
     
  2. ZazenZach macrumors member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    #2
    i highley doubt black ops would function on a mba, even on lowest settings
     
  3. nicoritschel macrumors regular

    Joined:
    May 22, 2006
    #3
    Black ops will run on a MBA. Maybe not 30fps, but it will run and should be playable.... It would be helpful to turn settings down though.
     
  4. G_Cassius_Longinus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 28, 2010
    #5
  5. lilcosco08 macrumors 65816

    lilcosco08

    Joined:
    May 27, 2010
    Location:
    Dayton
    #6
    I wouldn't recommend it.
    It may cause the nova 6 to come out of the vents.
     
  6. FortWorthMac macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    the parched earth of North Texas
    #7
    Is it safe to assume those playing COD are doing so via bootcamp?

    Don't see how it could work with Fusion or Parallels.

    Thanks
     
  7. Fraaaa macrumors 65816

    Fraaaa

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Location:
    London, UK
    #8
    I don't think Black Ops is going to be much different than COD4 in performance.

    COD4 on MBA

    PS: I'm trying to get Win7 on mine to play Black Ops too :)
     

Share This Page