COD5 - anyone running it well?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by chatoyer, Dec 4, 2008.

  1. chatoyer macrumors regular

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Location:
    Te Wai Pounamu, New Zealand
    #1
    Have a new MBP 2.53 (4GB RAM). Just curious if anyone is running COD5: World at War in their Windows partition (bootcamp). Am looking to buy myself an early Xmas present.

    Also, when running any game in Windows through bootcamp, which of the two video cards in the MBP is used? Can it be selected?

    david
     
  2. StealthRider macrumors 65816

    StealthRider

    Joined:
    Jan 23, 2002
    Location:
    Yokosuka, Japan
    #2
    In Windows, you'll always use the 9600 - 9400 is not an option at this point. I would imagine CoD5 would run quite well, but haven't tested it myself either.
     
  3. JackSYi macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 20, 2005
    #3
    I've played through it, I have the 2.4GHz Unibody MBP. My settings were 800x600 on medium. Runs smoothly. I will run find on native resolution but I prefer performance to visual.
     
  4. chatoyer thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Location:
    Te Wai Pounamu, New Zealand
    #4
    I'll answer my own question:

    Bought it.

    Installed it.

    It's awesome.

    Holy crap.
     
  5. dirkph macrumors member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    #5
    I have it too. Runs PERFECTLY fine on my 2.4 GHz unibody MBP. I can run it at top end (with 1440x900).

    I hope you're running XP SP2 ;)
     
  6. chatoyer thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Location:
    Te Wai Pounamu, New Zealand

Share This Page