com.apple.geod never respond?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by jojolafrite, Sep 24, 2014.

  1. jojolafrite macrumors newbie

    Joined:
    Sep 4, 2010
    #1
    Hi,

    I have the geo localization process com.apple.geod in Yosemite that never respond. And when i deactivate it in Icloud, my computer starts to be faster. Are there other people who have the same issue?

    thank you.
     
  2. hp79 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Location:
    Portland
    #2
    This is my experience with non-beta / full release.

    I don't know if it makes my laptop start faster or not, but I turned off mine by going in to "System Preference" > "Security & Privacy" > and disable "Location Services" under "Privacy" tab.
    After I did that, no more stupid non-responding process.

    I really wonder if Apple even tested these things before they rolled out the update. I thought I was having this problem because I did an upgrade from Mavericks instead of a clean install, so I tried a clean install, and still had this.

    Looks like a lot has changed with Yosemite, so I would still do a clean install if I had a choice to do it over again.

    I have a rMBP13 last year model with Haswell.
     
  3. hp79 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Location:
    Portland
    #3
    I did a clean install with 10.10.1 and still the same stupid problem. I didn't even use AppleMaps, or find my iphone stuff. Disabled location service in Safari too. It still shows up as frozen process once in a while whenever it's there in the Activity Monitor.
     

Share This Page